8000 DE LUCRURI UIMITOARE PE CARE TREBUIE SA LE STII

8000 DE LUCRURI UIMITOARE PE CARE TREBUIE SA LE STII
Preț: 155,00  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789975617406
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 512 PAG
Format: 210mmx290mm, copertă
Categoria: ENCICLOPEDII

DESCRIERE

Enciclopedia "8000 de lucruri pe care trebuie să le știi" este o sursă de referință atât pentru copii, cât și pentru maturi. Cartea cuprinde 8 000 de articole, grupate în 8 arii tematice: Corpul uman, Planeta Pământ, Spațiul, Animalele, Plantele, Geografia, Construcțiile și transporturile, Știința. Articolele sunt concise și iau forma unor informații-cheie, însoțite de curiozități și ilustrații ori fotografii. Citind această enciclopedie, fiecare dintre noi poate descoperi o mulțime de lucruri uimitoare pe care nu le știe! De exemplu, știați că:

Lacul Baikal este cel mai adânc lac din lume – 1 743 m – și conține 20% din resursele globale de apă potabilă, exceptând ghețarii.

Viespea-de-mare este meduza cu cel mai otrăvitor venin. Acesta poate ucide un om în doar 30 de secunde.

Dacă am acționa toți mușchii corpului deodată, am putea ridica un autobuz.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - ENCICLOPEDII

Created in 0.0186 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.