AI GRIJA CE FACI IN AFARA CASEI. CARTE CU AUTOCOLANTE

AI GRIJA CE FACI IN AFARA CASEI. CARTE CU AUTOCOLANTE
Preț: 12,00  lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-9975-0-0041-3
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 16 pagini, 2 pagini cu autocolante
Format: 210mmx295mm, copertă

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Seria “AI GRIJĂ…” îi învață pe cei mici regulile de siguranță în mediul lor ambiant: acasă, afară, pe stradă.

“AI GRIJĂ CE FACI ÎN AFARA CASEI” îi învață pe copii să respecte regulile de siguranță și să se joace pe terenuri de joacă sigure; să se plimbe cu trotineta și cu bicicleta în condiții de siguranță; să știe ce înseamnă vremea rea și să se întoarcă în casă; îi îndrumă ce să facă în cazul în care un străin încearcă să intre în vorbă cu ei.

În această serie de cărți, apelăm la principiul „Văd – Învăț – Fac”. Copiii însușesc regulile de siguranță în baza unor situații reale cu personaje captivante.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0940 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.