Aleea Clasicilor

Aleea Clasicilor
Preț: 14,50  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-9975-61-5419
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 88
Format: 165x240 mm

DESCRIERE

La momentul actual, cartea vă oferă cea mai amplă informaţie despre Aleea Clasicilor din Chişinău.
Volumul se deschide cu un lapidar cuvânt-înainte în care e rezumat istoricul Aleii Clasicilor. Compartimentul principal al volumului este rezervat schiţelor despre scriitorii ai căror busturi sunt prezente în ansamblul sculptural. Informaţia concisă conţine date esenţiale despre viaţa şi opera marilor clasici, textele fiind urmate de o listă a celor mai importante lucrări ale autorilor, precum şi de o scurtă bibliografie.
În afară de planul schematic al aleii, cartea cuprinde, în premieră, şi informaţii despre sculptorii care au realizat busturile.
Demersul lucrării se adresează elevilor, studenţilor, profesorilor de literatură, dar şi tuturor iubitorilor de frumos. Volumul poate fi atât un util instrument didactic, cât şi un agreabil ghid în lumea celor două arte în baza cărora s-a constituit aleea – literatura şi sculptura.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0464 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.