Animalele. Vol. 1. Enciclopedie ilustrată

Animalele. Vol. 1. Enciclopedie ilustrată
Preț: 110,00  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-9975-0-0298-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: coperta cartonata
Pagini: 144
Format: 240mmx290mm
Categoria: ENCICLOPEDII

DESCRIERE

Volumul enciclopedic Animalele completează în mod fericit seria de lucrări științifice semnate de profesorul universitar, doctor habilitat în biologie, Tudor Cozari, volum cu o bogată informație cognitivă și ilustrativă, scos la lumină într-o ținută grafică excelentă.

În carte sunt descrise 11 specii de animale: pisica-sălbatică, lupul, iepurele-de-câmp, ciuful-de-pădure, barza-albă, șarpele-de-apă, lebăda-de-vară etc. Cititorul va afla detalii surprinzătoare despre comportamentul acestor viețuitoare: care sunt obiceiurile lor alimentare, cum se apără de dușmanii naturali,  care sunt modalitățile de curtare a femelelor de către  masculi,  cum își  construiesc  cuiburile și multe alte curiozități legate de modul lor de trai. În plus, autorul încearcă să explice de unde au apărut cele mai cunoscute proverbe și zicători privind o specie sau alta.

Cele peste 300 de imagini color, realizate chiar de autor, un mare împătimit de miracolele naturii, completează textul și dau volumului un aspect sărbătoresc. Cartea poate fi considerată în acest sens  și un veritabil album de artă fotografică, prin care vom redescoperi frumusețile lumii înconjurătoare. Noua enciclopedie ne va trezi respectul și dragostea față de ființele necuvântătoare. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0311 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.