Animalele. Vol. 2. Enciclopedie ilustrată

Animalele. Vol. 2. Enciclopedie ilustrată
thumb
Preț: 135,00  lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789975004121
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 144
Format: 235mmX290mm
Categoria: ENCICLOPEDII

DESCRIERE

Enciclopedia Animalele, vol. 2, completează seria de lucrări științifice semnate de profesorul universitar, doctor habilitat în biologie, Tudor Cozari, volum cu o bogată informație cognitivă și ilustrativă, scos la lumină într-o ținută grafică excelentă.

În carte sunt descrise 11 specii de animale: vulpea, mistrețul, ariciul comun, buha, cucul, pupăza, vidra, pescărașul-albastru, găinușa-de-baltă, pelicanul comun și broasca-râioasă-brună. Cititorul va afla detalii surprinzătoare despre comportamentul acestor viețuitoare: care sunt obiceiurile lor alimentare, cum se apără de dușmanii naturali,  care sunt modalitățile de curtare a femelelor de către  masculi, cum își construiesc cuiburile și multe alte curiozități legate de modul lor de trai. În plus, autorul încearcă să explice de unde au apărut cele mai cunoscute proverbe și zicători privind o specie sau alta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți similare

Created in 0.0199 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.