Audit: o abordare integrata (aspect uzat, putin deteriorat)

Audit: o abordare integrata (aspect uzat, putin deteriorat)
Preț: 95,00  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - Important! Cartea este cu aspect uzat, putin deteriorat, adica din retururi, a fost expus pe raftul unei librarii.
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 972
Format: 200x275 mm

DESCRIERE

O abordare integrată ce conţine numeroase modificări şi revizuiri, obiectivele şi subiectele de bază rămînînd aceleaşi. Cartea este o introducere în audit pentru studenţii care nu au nici o experienţă semnificativă în domeniu. Concepută ca suport pentru un curs la nivel universitar sau preuniversitar, lucrarea poate fi folosită şi ca un curs introductiv în programele de perfecţionare profesională destinate firmelor de experienţă contabilă, auditorilor interni şi celor guvernamentali.
 
Important! Cartea este cu aspect uzat, putin deteriorat, adica din retururi, a fost expus pe raftul unei librarii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - CARTI CU ASPECT DETERIORAT

Created in 0.0198 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.