Aventuri în regatul Șahului. Poți fi și tu campion!

Aventuri în regatul Șahului. Poți fi și tu campion!
thumb
Preț: 69,50  lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Ediția: coperta cartonata
Pagini: 151
Format: 250mm x 190 mm

DESCRIERE

Legenda spune că șahul a fost inventat de un înțelept indian. Când rajahul l-a întrebat ce vrea drept răsplată pentru invenția sa, înțeleptul i-a zis că o nimica toată. Să-i dea atâtea boabe de grâu câte vor încăpea pe tabla de șah, dacă pe primul pătrat s-ar pune un bob, pe pătratul al doilea două boabe, pe al treilea patru boabe, pe al patrulea opt … și tot așa până la cel de-al șaizeci și patrulea pătrat. Rajahul a încercat să îndeplinească dorința înțeleptului, dar a înțeles foarte curând că pur și simplu nu va avea destule boabe. Nici pe întreg pământul nu s-ar fi adunat o cantitate atât de mare de grâu.

Cine altul decât creatorul șahului ar fi fost în stare să dea rajahului o problemă atât de isteață? Oare mai există și un alt joc care să ajute simultan la dezvoltarea și a intelectului, și a memoriei, și a logicii, și a imaginației?

Nu e deloc complicat să înveți să joci șah, dar succesele ulterioare în acest joc depind în mod direct de dorința de a te antrena și a te perfecționa.

Însă, mai întâi, te invit să pregătești tabla de șah, să deschizi această carte și… să pornești la drum spre titlul de campion!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0203 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.