AVENTURILE LUI ROBINSON CRUSOE + INFO ENCICLOPEDICE

AVENTURILE LUI ROBINSON CRUSOE + INFO ENCICLOPEDICE
Preț: 29,00  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-9975-61-645-4
Editura:
Anul publicării: 2012
Ediția: cartonata
Pagini: 112
Format: 200X260 mm

DESCRIERE

Colecţia cuprinde, pe lângă palpitantele pagini ce ţin de literatura de aventuri sau de cea ştiinţifico-fantastică, un întreg tezaur de cunoştinţe despre natură, istorie, geografie, tehnică, arhitectură, despre obiceiurile şi moravurile diferitor popoare în diverse timpuri. Îmbinând savoarea lecturii cu plăcerea de a cunoaşte noi date de factură enciclopedică, cărţile seriei vor releva cititorului tainele oceanelor şi-l vor înălţa pe cele mai abrupte culmi montane, îl vor purta prin desişurile pădurilor tropicale şi în deşerturile nemărginite, îl vor întoarce departe în trecut, în vremea când pământul era dominat de dinozauri, şi-l vor readuce în timpurile noastre, epocă a cuceririi spaţiului cosmic.
Marele secret al cărţilor din această colecţie constă în faptul că fiece capitol din opera clasică este însoţit de rubrica „Encyclopaedia”, în care anumite momente din textul de bază sunt comentate din punct de vedere ştiinţific. Comentariile vizează cele mai diverse aspecte ale conţinutului, fie că e vorba de armele cavalerilor, de istoria construcţiei de nave sau de lumea animală din bazinul Amazonului. Explicaţiile istorico-ştiinţifice sunt însoţite de de­sene.
Operele incluse în colecţie se bucură de faimă mondială. Textele lor sunt adaptate şi se adresează, în primul rând, tinerilor. Cărţile sunt bogat ilustrate, iar cel care le deschide devine imediat nu numai simplu cititor, dar şi participant nemijlocit la întâmplările descrise – ilustraţiile se schimbă caleidoscopic, în ritmul rapid al cadrelor cinematografice.
Aşadar, să pornim într-o antrenantă expediţie de acumulare a noilor cunoştinţe! Lanterna magică ne va călăuzi pe miraculoasele căi ale Ştiinţei!
În colecţie au mai intrat următoarele titluri: Căpitan la cincisprezece ani, Cei trei muşchetari, Ivanhoe.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.