Avionul mirosea a peşte. Roman

Avionul mirosea a peşte. Roman
Preț: 18,00  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-9975-61-425-2
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 288
Format: 130x195 mm

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

După o lungă campanie publicitară, ştim, în sfîrşit, de ce avionul mirosea a peşte. Dar n-o să deconspirăm secretul, fiindcă astfel am lipsi eventualul cititor de plăcerea febrilă de a urmări trama poliţistă a romanului. Ea e una din „momelile” subiectului, cu un suspans care te ţine „pe fază” pînă la finele prozei. Romanul e scris, camusian, de la persoana I singular. Mihai Loghin, protagonistul, îşi mărturiseşte, printr-o ficţiune în ficţiune, propria istorie, care seamănă cu o trecere degradantă prin bolgiile infernului, la un capăt fiind penitenciarul, la celălalt aşteptîndu-l, ca o altă gură de capcană, casa de nebuni. Proza nu omite nimic din scîrboşeniile prezentului: mafia tentaculară, ţinînd în ventuzele ei şi marii demnitari, dar şi victimele colaterale, mizeria care mînă peste hotare mai ales femeile, o viaţă sentimentală paralizată de sărăcie şi neputinţă, care anulează sau dedublează personalitatea, violenţa, mîrlănia ordinară etc., etc.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
5
Am citit romanul. Mi-a luat numai doua zile de lectura, inclusiv la serviciu. Scenele de dragoste sunt tulburatoare, in sensul ca chiar te tulbura. Iti vine sa te inchizi undeva cu seful. Dar si mai grozav e ca totul se intampla intr-un oras concret, Chisinau, intr-un an concret, 2004, sub un regim politic concret. Am recunoscut locurile si naravurile. Pacat ca nu se obisnuieste sa se faca si la noi lansari pentru un public mai larg, nu numai intre scriitori, ca sa vin si eu acolo dupa un autograf. Sanatate si multa bafta utorului!
Created in 0.0188 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.