CIFRE SI CULORI. ASCULTA, INVATA SI DISTREAZA-TE!

CIFRE SI CULORI. ASCULTA, INVATA SI DISTREAZA-TE!
Preț: 45,00  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-9975-61-939-4
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 10 PAG CARTONATE
Format: 230mmx210mm; tip cop

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Din această carte, vei învăța multe lucruri frumoase. Ascultă și memorează cifrele și culorile, citește versurile amuzante, rezolvă sarcinile de pe fiecare pagină și distrează-te. Apăsând tastele, vei afla cum se numesc unele animale și vei auzi melodii vesele!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0966 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.