Comunicare în limba română. Clasa pregatitoare. 6-7 ani (Abecedar)

Comunicare în limba română. Clasa pregatitoare. 6-7 ani (Abecedar)
thumbthumbthumb
Preț: 65,00  lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789975634786
Editura:
Anul publicării: 2022
Ediția: coperta cretata laminata
Pagini: 126 pagini color
Format: 212x297
Categoria: CICLUL PRIMAR

DESCRIERE

Auxiliar didactic deosebit de util micilor școlari, care oferă un bogat și variat material informativ și formativ, vizând crearea premiselor pentru competența de comunicare. Contine fise de lucru, evaluari, activitati distractive.

Conținutul caietului pentru clasa pregătitoare, este construit pe baza unei abordări integrate, temele săptămânale cuprinzând o arie largă de cunoaștere din mai multe domenii.

Îmbogățit cu o multitudine de imagini color, cu desene, cu jocuri specifice la această vârstă, caietul de lucru stimulează atenția vizuală a școlarilor, antrenându-i în activități de descoperire și creație, prin care vor învăța cu ușurință literele mari și mici de tipar.

Caietul este asemenator unui abecedar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0974 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.