DEXI. Dictionar explicativ ilustrat al limbii romane

DEXI. Dictionar explicativ ilustrat al limbii romane
-19,1%
Preț: 190,00  lei
235,00  lei (-19,15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-9975-61-1558
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 2280
Categoria: DICŢIONARE

DESCRIERE

DEXI
Autorii au valorificat dicţionarele în spaţiul cultural românesc sau în alte ţări europene cu o bogată tradiţie lexicografică şi au îmbogăţit inventarul lexical al limbii române cu numeroase cuvinte intrate recent, mai ales în ultimele două decenii, pentru denumirea unor noi realităţi din politologie, sociologie, informatică, tehnologie, economie, medicină etc. Pentru o mai corectă definire, s-a apelat, în mai multe domenii, şi la consultanţa ştiinţifică a unor specialişti reputaţi. DEXI este cel mai bogat dicţionar explicativ al limbii române apărut într-un volum, cuprinzînd un mare număr de cuvinte a căror structură conţine sensuri de bază, evoluţii semantice, valori stilistice, construcţii fixe (sintagme, locuţiuni, expresii compuse), indicaţii gramaticale, ortografice, ortoepice, etimologice. Conţine 113. 893 de intrări, 2100 desene şi o planşă color de 8 pagini.
 
Important! Dictionarul este cu aspect uzat, adica din retururi, nu mai are tipla si a fost expus pe raftul unei librarii.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
E un dictionar foarte bun, poate cel mai bun! Va multumim.
Created in 0.0281 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.