Dicţionarul meu Român-Francez-Englez

Dicţionarul meu Român-Francez-Englez
Preț: 35,00  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-9975-61-451-
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 76
Format: 215x305 mm
Categoria: DICŢIONARE

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Dacă doriţi să vă iniţiaţi copilul în limbi străine de la o vârstă fragedă, aveţi nevoie, pentru a începe, tocmai de prezentul dicţionar român-francez-englez. Această somptuoasă lucrare multilingvă îi va ajuta copilului dumneavoastră să înveţe aproape 500 de cuvinte în 3 limbi diferite, fiecare cuvânt fiind ilustrat cu un desen atractiv. Clasificarea pe subiecte face cartea de faţă mai practică şi mai agreabilă, tânărul cititor familiarizându-se cu astfel de teme precum natura, animalele, jocurile, şcoala, alimentele ş.a. Dicţionarul este o carte indispensabilă pentru copilul dumneavoastră: el va putea să-şi facă prieteni noi în vacanţă, să se descurce într-o şară străină şi mai cu seamă să însuşească, pe viitor, limbile cu o mai mare uşurinţă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0189 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.