GRAVIDITATEA SI INGRIJIREA COPILULUI. Ghid complet de la conceptie la 6 ani

GRAVIDITATEA SI INGRIJIREA COPILULUI. Ghid complet de la conceptie la 6 ani
ISBN: 978-9975-61-5198
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 448
Format: 193x193 mm
Categoria: ENCICLOPEDII
Preț: 75,00  lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cartea se adresează celor care îşi doresc un copil, celor care aşteaptă unul sau îl au deja şi trebuie să-l crească. Este un manual în care sunt prezentate nu numai etape obligatorii şi reguli precise, ci şi informaţii preţioase, de importanţă majoră, care să îi îndrume pe părinţi în momentele dificile, să îi ajute să facă diferenţa între adevăratele nevoi ale copilului şi cele false, într-un cuvânt, să îi facă să înţeleagă, în mod plăcut, că a avea un copil, a-l îngriji şi a-l creşte este un angajament la îndemâna tuturor.
O carte care abordează subiectul în mod complet, îmbogăţind datele ştiinţifice cu referinţe culturale şi sociale, cu precizări interesante referitoare la evoluţia noastră istorică şi antropologică, propunând analize interesante ale emoţiilor şi psihicului celor mari şi celor mici.
Un ghid care răspunde necesităţilor practice ale părinţilor, neliniştilor şi temerilor acestora, numeroaselor întrebări care apar în timpul sarcinii şi care devin mai frecvente şi mai acute în primii ani de viaţă ai copilului. Un prieten încurajator pentru cei care trăiesc minunata experienţă a naşterii unui copil.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0422 sec