HAIDUCUL TOBULTOC

HAIDUCUL TOBULTOC
Preț: 19,50  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-9975-61-4979
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 228
Format: 120 x 200 mm

DESCRIERE

Prima ediţie a acestei cărţi a apărut la Editura „Cartea Moldovenească” în 1981. Demersul volumului a fost considerat nociv sistemului şi cartea a fost trimisă la cuţit.
Restructurarea gorbaciovistă şi noile deschideri promovate de ea făceau posibilă o nouă reeditare, aşa că în 1989 Haiducul Tobultoc era reluată, cu unele modificări, de aceeaşi editură. Deschiderile erau de fapt modeste întredeschideri, autorul trebuind să ţină cont şi atunci de o serie de tabuuri şi restricţionări, care funcţionau încă la toate nivelurile.
Recenta publicaţie, de la editura ARC, este şi prima liberă de constrângerile oricărei cenzuri. Trecând prin atâtea avataruri, hăituiri şi interdicţii, soarta cărţii intra parcă într-o neaşteptată şi fatală interferenţă cu destinul eroului ei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0188 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.