Hansel şi Gretel

Hansel şi Gretel
Preț: 15,50  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-9975-61-4610
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 16 pag. + 2 pag. cu autocolante
Format: 215 x 285 mm

DESCRIERE

Această poveste cu autocolante este un ajutor indispensabil pentru micul cititor, care va învăţa multe cuvinte din vocabularul de bază al limbii. Identificarea autocolantului corect pentru fiecare cuvânt îi entuziasmează pe micii învăţăcei şi le dezvoltă spiritul de observaţie, de selecţie şi de comparaţie.

Către părinţi:
E important să înţelegeţi că, citind în gând sau cu voce tare, copiii pot avea senzaţia de monotonie. Dar dacă lectura este însoţită de câteva activităţi, micuţii vor evita uşor plictisul. Această poveste cu autocolante urmăreşte, în primul rând, să dezvolte capacităţile de exprimare ale copiilor. Îi va ajuta să-şi îmbogăţească vocabularul activ cu noi cuvinte, în loc să le depoziteze în vocabularul pasiv.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0171 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.