Primul an din viața mea

Primul an din viața mea
Preț: 52,00  lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-9975-0-0129-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: coperta cartonata cu spira
Pagini: 48 pagini, cu 8 cartonașe cu amintiri
Format: 220mmx245mm

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Acest album este o adevărată comoară cu amintiri. Părinții pot înregistra în el momentele speciale, fotografii și impresii din primul an de viață al copilului lor.  E cea mai bună cale de a ține un jurnal al acestei perioade pline de griji, dar, în același timp, frumoasă și unică pentru toată familia.
48 pagini, cu 8 cartonașe cu amintiri, un grafic de creștere, o plachetă cu cântece de leagăn, un plic pentru felicitări, ghirlande și decorații de decupat

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0115 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.