PRIMUL MEU ATLAS

PRIMUL MEU ATLAS
Preț: 45,00  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789731972084
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 16
Categoria: ENCICLOPEDII

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Această carte ingenioasă cu magneţi îi ajută pe copii să înveţe citirea hărţilor într-un mod atractiv. Ei se vor distra cu Emil şi Ioana, în timp ce vor călători de la o regiune la alta: vor zbura cu balonul cu aer cald şi vor vedea de sus oraşul în care locuiesc, apoi vor vedea ţara din avion, iar dintr-o navă spaţială vor descoperi universul. Călătorind în jurul Pământului împreună cu cele două personaje, micii cititori vor folosi plăcuţele magnetice cu imagini şi cuvinte, învăţând numele ţărilor lumii şi pe cele ale capitalelor lor. Atlasul este destinat copiilor mici care încep să fie interesaţi de lume. Hărţile ţărilor au contururi exacte şi includ un minimum de detalii care să-i ajute pe copii să se concentreze asupra trăsăturilor de bază, astfel încât interesul copilului va creşte şi va vrea să ştie mai multe lucruri despre o anumită ţară.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0169 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.