Scrierea și rescrierea istoriei
46,80  lei
52,00  lei (-10%)

Scrierea și rescrierea istoriei

Scrierea și rescrierea istoriei
-10%
Preț: 46,80  lei
52,00  lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-9975-137-03-4
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: coperta brosata
Pagini: 224
Format: 165mmx235mm
Categoria: ISTORIE

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

 „Elaborată cu prilejul împlinirii unui secol de la începutul Primului Război Mondial (1914-1918), lucrarea istoricului Nicolae Enciu constituie o primă și reușită încercare de abordare a problematicii respective din punct de vedere istoriografic. Așa cum pe bună dreptate menționează autorul, ceea ce obligă a acorda evenimentului un loc important nu este doar caracterul militar al conflictului și faptul că acesta s-a soldat cu milioane de victime umane și cu ruinarea economică a puterilor beligerante, ci și că Marele Război a schimbat regimuri politice tradiționale, a bulversat economii și structuri sociale, a răsturnat echilibrul unor sisteme de forță, a avut consecințe asupra stărilor de spirit, a conținutului și istoriei ideilor. Prin toate aceste consecințe nebănuit de largi, Primul Război Mondial – un eveniment tragic în sine – a dobândit dimensiunile unui mare fapt istoric. ” Gheorghe Nicolaev, Institutul de Istorie al AȘM

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0366 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.