Smaranda și cei șapte prieteni ai săi salvând lumea de Putinka

Smaranda și cei șapte prieteni ai săi salvând lumea de Putinka
Preț: 52,00  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-9975-0-0197-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: coperta brosata cu clapete
Pagini: 144
Format: 165mmx240mm

DESCRIERE

Smaranda și cei șapte prieteni ai săi – piticul Ninocuntalabrius, hamsterii Cibi și Bici, atotputernicul Gotto, broscuța–regină Orsa și foarte abilul lilicuc, care, atunci când e necesar, se poate transforma într-o mie de lilicuci și invers – au o misiune importantă, să salveze planeta Terra (la început divizată în planetuțele Terr și Ra) de sufocare. Distrugerea planetei e în planul  odiosului personaj Putinka, care a obținut, prin înșelăciune, pandantivul puterii.

Doar că planul său diabolic e dejucat de cei opt prieteni, care reușesc să treacă cu succes peste toate obstacolele și primejdiile ce apar în calea lor și să salveze lumea de pieire, aducând liniștea, bunăstarea și pacea.

Cartea “Smaranda și cei șapte prieteni ai săi salvând lumea de Putinka”, semnată de Angela Aramă, este o poveste antrenantă, cu multe aventuri și situații neprevăzute, scrisă cu dexteritate și umor, pe care o pot citi atât copiii, cât  și maturii, care neapărat vor găsi corespondențe în realitatea imediată.

Atât doar că în poveste binele învinge răul, ceea ce ne-am dori să se întâmple și în viața noastră de toate zilele. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - CARTI PENTRU COPII si adolescenti

Created in 0.0322 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.