Şotron matematic

Şotron matematic
Preț: 13,50  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-9975-61-334-7
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 48
Format: 200x260 mm

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Adresată preşcolarilor, cartea familiarizează copiii cu noţiunile matematice elementare: cifrele pînă la zece, adunarea, scăderea, conceptele „mult“, „puţin“, „mai mare“, „mai mic“ ş. a. Sarcinile propuse sînt pe înţelesul micuţilor şi, de cele mai multe ori, au formă de joc, ceea ce face aceste exerciţii deosebit de atractive. Materialul ilustrativ înlesneşte „jocul“, stimulînd totodată limbajul, imaginaţia şi memoria, iar exerciţiile de colorat le pregătesc muşchii mîinii pentru scris. Copiilor le plac îndeosebi cărţile de acest gen, deoarece ei se simt, într-un fel, şi „coautorii“ lor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0184 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.