TAINELE GOSPODĂRIEI. Ghid universal

TAINELE GOSPODĂRIEI. Ghid universal
Preț: 14,00  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9975-9734-0-X
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 488
Format: 125 x 190 mm
Categoria: DIVERSE, HOBBY

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Ghidul universal Tainele gospodăriei este un ajutor indispensabil fiecărei persoane, care preţuieşte bunăstarea familiei şi confortul în gospodărie. Cartea conţine un număr impunător de recomandări privind problemele vitale ce apar în mod frecvent în gospodărie, în particular, informaţii despre faptul cum să creaţi confortul în apartament, cum să efectuaţi diferite tipuri de reparaţie, cum să păstraţi produsele în stare proaspătă, cum să combateţi insectele, în ce mod să îngrijiţi cât mai bine mobila, covoarele şi mochetele, îmbrăcămintea şi încălţămintea, cărţile etc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0193 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.