Teoria literaturii în 100 de termeni. Memorator

Teoria literaturii în 100 de termeni. Memorator
Preț: 12,50  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-9975-61-594-5
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 120
Format: 152x165mm

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Memoratorul Teoria literaturii în 100 de termeni este poate cel mai comod instrument de lucru pentru profesorii de limba şi literatura română din gimnazii şi licee, care sunt nevoiţi să predea noţiuni şi concepte literare în absenţa unui curs propriu-zis de introducere în teoria literaturii din curricula şcolară. Totodată, este şi suportul didactic perfect pentru elevi care, având la dispoziţie această carte, nu vor mai fi nevoiţi să consulte o bibliografie suplimentară şi, adeseori, inaccesiblă sau incomprehensibilă, pentru a face cunoştinţă cu termenii fundamentali ai acestei discipline. Conceput ca un microdicţionar, memoratorul dat cuprinde definiţia scurtă şi cuprinzătoare a celor mai uzitaţi termeni prin care descriem şi definim opera literară. Majoritatea articolelor sunt însoţite de exemple din opere literar-artistice şi de trimiteri la autori sau texte de referinţă care îi ajută pe profesori şi elevi să se orienteze mai bine în spaţiul destul de vast şi complex al ştiinţelor literare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0218 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.