Trei laureati Nike într-o carte

Trei laureati Nike într-o carte
Preț: 14,00  lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-9975-61-637-9
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 64
Format: 120x160 mm

DESCRIERE

Dezvoltând subiecte ce reflectă realităţi din timpul Republicii Populare Polonia, cele trei proze incluse în volumul de faţă – apărute în limba polonă în cartea Opowieści wigilijne (Poveşti de Crăciun) în anul 2000 – abordează probleme general-umane, cum ar fi singurătatea, aşteptarea, disperarea, inadaptarea, beţia, şi, cu toate că se referă la cel mai frumos moment al anului, nu evocă atmosfera de sărbătoare şi de beatitudine, ci au în centru fiinţa omului aflat în căutarea locului său în lume.
 
Scriitoarea poloneză Olga Tokarczuk, născută în 1962, a fost distinsă cu premiul Nobel pentru "imaginaţia ei narativă", care "cu pasiune enciclopedică simbolizează transcenderea frontierelor ca formă de viaţă". Tokarczuk, care a absolvit studii de psihologie la universitatea din Varşovia, este considerată una dintre cele mai importante scriitoare poloneze contemporane. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0187 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.