Un an în Paradis

Un an în Paradis
thumb
Preț: 37,00  lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-9975-0-0537-1
Editura:
Anul publicării: 2022
Ediția: coperta brosata cu clapete
Pagini: 200

DESCRIERE

După ce află că nu a reușit la facultate, tânăra Sonia îl întâlnește pe Pavel, care-i promite să o ajute. Cu gândul unei slujbe bune în Cehia, fata se trezește fără acte într-un bar/bordel care se numește „Paradis”, unde petrece un an. Cum se vede traficul de ființe umane din perspectiva unei fete naive, încrezătoare, cum reușește ea să reziste, cum evoluează, cum se maturizează aflăm din paginile acestei cărți. Refuzând să creadă că lumea poate fi atât de crudă, Sonia și colegele ei se refugiază în poveștile de acasă și speră că vor scăpa cât mai repede din înfiorătorul Paradis.“Un an în Paradis” a apărut inițial la editura Cartea Românească, în 2005, și a fost tradus în limbile italiană și germană.

 

Liliana Corobca s-a nascut la 10 octombrie 1975, in satul Saseni, raionul Calarasi, Republica Moldova. A debutat cu romanul Negrissimo (Arc, 2003; Premiul „Prometheus” pentru debut al revistei Romania literara, Premiul pentru debut in proza al Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova) si cu Personajul in romanul romanesc interbelic (teza de doctorat, 2003). A publicat romanele Un an in Paradis (Cartea Romaneasca, 2005, tradus in italiana si germana), Kinderland (Cartea Romaneasca, 2013; Polirom, 2015, tradus in germana si slovena, bestsellerul Editurii Cartea Romaneasca la Tirgul de carte Bookfest 2013, distins cu Premiul Radio Romania Cultural, sectiunea Proza, si cu premiul Crystal la Festivalul International de la Vilenica, Slovenia, in 2014), Imperiul fetelor batrine (Cartea Romaneasca, 2015), Caiet de cenzor (Polirom, 2017). A scris si un monolog in trei acte, Cenzura pentru incepatori, aparut in Austria in 2014. A publicat volume stiintifice despre cenzura comunista, exilul literar si bucovinenii deportati in Siberia. A beneficiat de burse si rezidente de creatie in Germania, Austria, Franta si Polonia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0249 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.